Inspiració

Comparteixo aquí, allò que m'ha commogut

Isabel Varley

Isobel Varley www.isobelvarley.com

A Isobel la vaig conèixer a la convenció de tatuatges de Barcelona, és anglesa i presumeix de tenir el rècord Guinness a la dona més tatuada; la seva pell, de color blau-cel-rosa atreu irresistiblement totes les mirades. Viatja de convenció en convenció i és convidada a esdeveniments especials.

És la successora d’aquells personatges entranyables del mon del circ. A principis del segle passat competien els grans crics per tenir com a excepcional espectacle a la persona més tatuada del món. En l’actualitat aquests personatges fascinants i curiosos els trobem en les convencions de tatuatges.

Inspiracion

Un cos totalment tatuat sempre pertorba,
o ens captiva o ens molesta,
però mai, mai no ens deixa indiferents.

Mujer
Dona

Quant li vaig preguntar què es volia tatuar, em va dir:
- Foc.
A on?
- Aquí, a sobre el pubis.
I em va mirar amb els seus ulls blaus, transparents, dolços, innocents…
- Foc, és el que porto dins meu; vull que les flames tatuades sobre la meva pell expressin el que sento, reafirmin la meva feminitat i em facin sentir més vives més desitjada.

La Pilar R. és una dona de 37 anys, atractiva, seductora, elegant, sota la seva aparença és difícil d’imaginar el que s’hi amaga, el que sent.
El tatuatge que ara li perfila el cos esdevé l’expressió de la seva nova complicitat en el món.
També porta dos piercings d’or als pits, un triangle perfecte.

En un cafè del barri gòtic
Joana al costat dels seus amics en un cafè del barri gòtic de Braçelona,
a tots ells els ha tatuat amb molt de “carinyo”.

TATUADA, el meu primer tattoo
En aquells anys… era difícil trobar un tatuador a Barcelona, m’havien parlat de Rose-tattoo però treballava a l’interior del barri Xino, el centre fosc i prohibit de Barcelona.

Allà vaig tatuar-me per primera vegada… el dolor em va semblar la mossegada d’una serpent, el verí encara el porto dins…

TATUADORA, quan vaig fer el meu primer tatuatge
Va ser una àguila el que em va demanar un jove bomber, el que més recordo era lo flonja que em va semblar la pell. Fa poc vaig trobar el seu telèfon!, el vaig trucar, necessitava donar-li les gràcies.

Joana vista per la mirada de Daniel

Joana vista per la mirada de CaroPaz, Animal Blesing Icons Project